1 Ağustos 2007 Çarşamba

Hepsi Bir 12.Bölüm Özet

Geceyi plajda Emre’yle geçiren Cemre, inanılmaz mutludur. Murat ise, Cemre’ye yaklaşabilmek için doğru zamanı beklemekte ve yardım aramaktadır. Mert’le konuşan Murat, aradığı desteği bir türlü bulamaz, son çare olarak olabilecek en yanlış kişiden, Alev’den yardım ister…

Kızlar, bir yandan albüm hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer yandan Eren’in ilgisini Burak’ın üzerine çekmek için çaba sarf etmektedir. Eren, Burak’ın geldiği akşam yemeğinde her zamanki sağlıklı yemekleriyle kızlara büyük bir sürpriz yapar, ama asıl sürprizi Burak yapacaktır!

Korkut, Yasemin’in dikkatini yönetmenlik denemeleriyle de çekemeyince, yavaş yavaş kırılmaya başlar. Yasemin’in kendisini önemsemediğini fark eden Korkut, ilk defa duygularını belli eder ve her şeyi değiştirme kararı alır. Yasemin’in Korkut’a karşı kayıtsız kalmasına dayanamayan kızlar, Yasemin’i bağlayarak konuştururlar: Yasemin’in sırrı sonunda ortaya çıkar!

Bu arada Emre, Cemre’yi babasıyla tanıştırır. Her ikisi de bu tanışmadan oldukça etkilenmiş gözükmektedir. Daha sonra, Emre’nin babası Cemre’yi arar ve özel olarak görüşmek istediğini söyler. Cemre şaşkındır.

Gülçin ve Mert, ilişkiye çok hızlı başlamışlardır. Bir yandan birbirlerine olan sevgileri büyürken, diğer yandan Mert’in önüne geçemediği maçoluğu yüzünden zor günler yaşarlar. Maço çıkan Mert, diğerlerini de doldurmaya devam eder. Emre ve Korkut’un telkiniyle Gülçin’den tam özür dileyecekken, Burak’ın plaja gelmesiyle, kıskançlık damarları yeniden kabarır.

Barış, son numarasının da ortaya çıkmasıyla sarsılır ve okulu bırakma kararı alır. Çok üzülen Barış, aradığı desteği en beklemediği kişiden görecektir!

Sıra, Zeynep’in ödevinin en önemli aşamasına, kendi deyimiyle, “kolleksiyonunun en nadide parçasına” gelmiştir; yani Korkut’a…
Ne var ki, Korkut’un babasının beklenmedik sürprizi, Korkut başta olmak üzere herkes için zor günlerin başlangıcı olacaktır!

Çaresizlikten Alev’in yalanlarına kanan Murat, sonunda cesaretini toplar ve en olmadık anda Cemre’nin karşısına çıkar!

Hiç yorum yok: