2 Eylül 2007 Pazar

Hepsi Bir 20.Bölüm Özeti: ‘Her Son, Yeni Bir Başlangıçtır!’

Eren ve Gülçin arasındaki gerilim, Eren’in kendisinden bile sakladığı sırrını itiraf etmesiyle çözülür. Bu arada Mert, Emre, Barış ve Korkut’a, kendini toparlayacağına dair söz verir. İlk adım olarak da, Teoman’la ciddi bir konuşma yapar.

Eren, Barış’la konuşur ve bu konuşma, ikili arasındaki buzları eritir. Eren, Barış’a karşı hissettiklerini itiraf eder. Alev ise, hain planlarına bir yenisini ekler, ve Barış’ı zor durumda bırakacak bir entrika hazırlar. Barış’ın içine düşeceği zor durum, Eren’i de, çok üzecektir.

Babalarından yana şansı olmayan Barış ve Korkut, herkesten gizli bir şekilde işe girmeye kalkar ve bir İtalyan Restoranının verdiği ilana başvururlar. Korkut’un acayipliklerine, Füsun Teyze’nin kızları aynı restorana götürmesi de eklenince, ilk denemeleri büyük bir komediye dönüşür. Bir yanda kızlar, diğer yanda restoran personeli, öteki taraftan müşteriler ve Mert arasında kalan iki kafadar, nefes kesen eğlenceli bir koşuşturmaca yaşarlar!

Cemre ve Emre eski mutlu günlerine dönerken, Yasemin, Korkut’la bir türlü konuşamadığı için Korkut, geleceklerini tehlikeye sokan bir adım atar: Ancak ne olursa olsun, ikisinin de saklayamadığı tek bir gerçek vardır: Birbirlerine aşıklardır.. Zeynep’in ödevini okuyan Gülçin ise duygulanır ve Mert’le konuşur.

Bahadır Hoca eşliğinde müzikale hazırlanmaya başlayan kızlar için her şey yoluna girmeye başlamışken, Murat’ın sinsi planı, mutluluklarını tehlikeye atar!

Hiç yorum yok: