3 Eylül 2007 Pazartesi

Hepsi Bir 24.Bölüm Özeti: “Mutluluk, sahip olduklarımızın kıymetini bilmektir.”

Anuşka’yı çocukların kucağında gören Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, kıskançlık krizine girer. Kıskançlığın verdiği sinirle Anuşka’ya sert çıkışan kızlar, Anuşka’nın, Berbatov’un asistanı olduğunu öğrenince paniklerler.

Müzikal iyice yaklaşmıştır: Kızlar, müzikal hazırlıklarına hız verirken Gülçin’in sargılarının çıkması keyiflerini iyice yerine getirir. Çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Alev ve Berna, müzikali mahvetmek için entrika peşindedir. Ancak Alev ve Berna arasındaki büyük rekabet, ikisinin de elini kolunu bağlamaktadır. İşin içinden çıkamayacaklarını anlayan ikili, çareyi ekibe yeni bir ‘balkabağı’ almakta bulurlar ve okulda bir ‘Kötü Kız Yarışması’ düzenlerler!..
Cemre ve Yasemin bale derslerine, Eren ve Gülçin ise modern dans derslerine devam ederken, kızlar arasında tatlı sert bir rekabet oluşur: Ne var ki bu rekabet bile, dostluklarına zarar veremeyecektir…Sevgi’nin Emre’ye olan ilgisi artmakta, Emre ise bu ilgiyi Cemre’den saklamaya çalışmaktadır. Anuşka ise, Barış’la yakından ilgilenmekte ve Eren kıskançlıktan çılgına dönmektedir. Çocuklar bu durum karşısında ne yapacaklarını bilemez! Nihayet müzikal günü gelir: Kızlar sahneye çıkmadan Korkut’un başına gelen bir kaza, aklını da başına getirir: Berk gitmiş, Korkut geri gelmiştir… Sonunda kızlar sahneye çıkar ve büyüleyici bir performans sergilerler.

Hiç yorum yok: