3 Şubat 2008 Pazar

Hepsi Ankara’da konser verecek


Dört ilde konser verecek olan Hepsi Grubu, 3 Şubat tarihinde Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde Başkentli hayranları ile buluşacak.

BKM’nin organizasyonuyla turneye çıkan Hepsi Grubu, Ankara’da verecekleri konserle Başkent’i ısıtacak. Bu yılın ilk aylarında dört ilden oluşan bir turneye hazırlanan grup üyeleri, İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya’da binlerce hayranıyla buluşacak.

BİLETLER BİLETİX’TE

Aldıkları bale ve modern dans eğitimini, sahne performansına başarılı bir şekilde yansıtmayı başaran grup üyeleri, hayranlarına keyifli dakikalar yaşatacak. 3 Şubat’ta Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserin biletleri, Biletix’ten ve gişelerden temin ediliyor.

DANS EĞİTİMİ ALDILAR

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda klasik bale ve modern dans eğitimi alan grup üyeleri, 2005 yılında çıkarttıkları ilk albümleri "Bir" ile büyük başarı yakalamıştı. Ardından 2006 yılında "Hepsi 2" adlı albümlerini çıkaran grup üyeleri, Sezen Aksu ile birlikte "Tempo" adlı single çalışmasına da imza attı.

Başkent’i ısıtacaklar

Yılın ilk turnesi için çalışmaya başlayan Hepsi Grubu üyeleri Eren, Cemre, Gülçin ve Yasemin, 3 Şubat’ta Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Grup Hepsi, Ankara’yı şarkıları ve danslarıyla ısıtacak.

Hiç yorum yok: