20 Aralık 2007 Perşembe

Grup Hepsi Kısa Biyografiler

Yasemin Yürük; 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Bale bölümünde eğitimine devam ediyor. Bu eğitimlerinin dışında; tiyatro, özel şan ve piyano dersleri aldı.

Ayrıca, üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ve Reklam jingle'ları seslendirdi.

Eren Bakıcı; 1984 de İstanbul'da doğdu. Orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimine devam ediyor. Bu eğitimlerinin dışında ise Londra'da Urdang Dans Akedemisinde ve de Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı.

Eğitiminin dışında; altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ve "Dans@" grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti. Reklam jingle'ları seslendirdi.

Ayrıca "Yıldızların Altında" müzikalinde oynadı.

Gülçin Ergül; 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimine devam ediyor. Bu eğitimlerinin dışında özel şan, piyano ve hip-hop dersleri aldı.

Ayrıca, Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ve korosunda rol aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi.

Cemre Kemer; 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünü bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimine devam etmekte. Ayrıca diğer grup üyeleri gibi özel şan ve piyano dersleri aldı.

Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı, kliplerde oyunculuk yaptı ve reklam jingle'ları seslendirdi.

Hiç yorum yok: