20 Şubat 2008 Çarşamba

22 Şubat imza günü!

Hürriyet gazetesinin Winx ekinde Hepsi var ve şunlar yazıyor;

Merhaba arkadaşlar WinxClub’ın 22 Şubat’ta gösterime giricek olan “Kayıp Krallığın Sırrı” adlı sinema filminin şarkılarını “Hepsi” seslendirecek.

Hepsi Grubu filmde “You Are The One”(Sen bir tanesin) “Only a Girl”(Sadece bir kız) adlı parçaları seslendirecek.Hatta size bir sır vereyim mi?”Sen Bir Tanesin” adlı parçaya video klip çekiliyor ve Ocak ayının ortasından itibaren Kral TV,Powertürk gibi pek çok müzik kanalında bu klibi izleyebileceğiz.Ne kadar heyecan verici değil mi?


Winx kızları gibi çok iyi arkadaş olan Eren,Gülçin,Cemre ve Yasemin sinema filminin parçalarını seslendirmekten oldukça memnunlar.Winxlerin aralarındaki dostluğun ve birbirleri için yaptıklarının herkese örnek olması gerektiğini ve onların gerçek birer arkadaş olduklarını düşünüyorlar.


Hepsi’yi ve Winx’i çok sevdiğinizi biliyorum.Bu yüzden ilerleyen zamanlarda sizlere bir süprizimiz daha olacak.Ne olduğunu merak ettiniz mi? Ama sürpriz söyleyemem… tamam tamam, söylüyorum.”Hepsi” Grubu ile sizler için bir imza günü düzenleyeceğiz.Nasıl ? Muhteşem değil mi?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben winx'in sinemasına yani grup hepsinin seslendirdiği winxe ingilizce kur sınıfımla gideceğim annemlerde gelecek.grup hepsiyi çok seviyorum onlara çooooooooooooooooooooooooooooook selam yolluyorum.elkodan...