11 Ocak 2008 Cuma

Grup Hepsi Hakkında Bilinmeyenler;


İşte hepsi grubu üyeleri hakkında bilmedikleriniz, onların ilk kez duyacağınız özellikleri:

GÜLÇİN; grubun en soğuk kanlı üyesi aynı zamandada en utangaçlarıda olan gülçin kitap okumayı,boş zamanları olursa gezmeyi çok seviyor.Gülçinin kötü bir yanı ise gülçin yemek yemeyi çok seviyor çok kolay kilo alıyor ve kilo almaktanda nefret ediyor.Ayrıca gülçin gülmeyide çok seviyor.


YASEMİN; en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış.


EREN; tam bir film hastası boş zamanlarında genellikle film izlemeye bayılır.Jazz müziği çok seviyor ve açık hava onu rahatlatıyormuş ormanlık alanda oturduğu için yeşil renge bayılıyormuş.Eren eğer boş zamanı olursa kitap okumayada bayılır ayrıca eren 10seneye kadar dünyanın her köşesini didik didik gezmek istiyormuş.Erenle karşılaşıp ne dediğini anlayamazsanız bilinki çok sinirlidir çünkü sinirlendiği zaman çok hızlı konuşuyormuş.


CEMRE; boş zamanlarında gezmekten çok hoşlanırmış en büyük hayali kendine güzel bir ev almakmış birde cemre korku filmlerini izlemeyi çok severmiş cemre taklit konularındada oldukça başarılıymış.

Hiç yorum yok: